3FM-dj Domien Verschuuren heeft op vakantie in Italië zijn jeugdliefde Caroline ten huwelijk gevraagd. In een post op Instagram deelt Verschuuren zaterdag het heugelijke nieuws.

"Precies tien jaar geleden vroeg ik haar verkering. Nu, in Toscane, vroeg ik haar ten huwelijk. Tussen de tranen door zei ze 'ja'." Bij het bericht plaatst de dj een foto van zijn vriendin met betraande ogen, een glimlach en een verlovingsring om haar vinger.

De 29-jarige radioman biechtte een jaar geleden in een interview met Viva op dat hij na zijn debuut in het Glazen Huis even afstand wilde van zijn jeugdliefde. Naar eigen zeggen raakte hij flink van slag van de roem en zette hij na acht jaar een punt achter de relatie. "Ik werd onrustig. Vroeg me af of er niet meer was en of ik niet meer moest experimenteren." Na drie maanden kwam hij terug van dat besluit en besloot hij dat hij niet zonder Caroline kan.

(ANP)

Nicolette Kluijver kondigde alweer anderhalve week geleden aan dat zij gaat scheiden van haar man Joost. Vandaag was zij te gast bij het verjaardagsfeestje van Wendy van Dijk en natuurlijk vroegen wij haar hoe het nu met haar gaat...

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders