George en Amal Clooney zijn nog helemaal in de wolken met hun tweeling Alexander en Ella. Het Franse blad Voici slaagt er vorige maand in om als eerste stiekem gemaakte paparazzifoto's te bemachtigen. Andere sterren kiezen er zelf voor om hun prachtig gestylede huwelijks- of babyfoto's te slijten aan de pers, maar dan wel voor abnormaal hoge bedragen.

Beeld: Angela Weiss (ANP)

Via een liefdevol filmpje op Instagram laat Jennifer Lopez weten hoe dankbaar ze is voor het hebben van haar tweeling, Max en Emme, in haar leven. De twee zijn 10 jaar geworden en hun trotse moeder laat de hele wereld weten wat ze voor haar betekenen.

"Ik kan bijna niet geloven dat het tien jaar geleden is dat deze twee wereldwondertjes in mijn leven kwamen, om alles voorgoed te veranderen. Jullie hebben mijn ziel geheeld en mijn bestaan verjongd. Jullie leerden mij over liefde, het leven en over mezelf op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben voor altijd intens verliefd op deze prachtige gezichtjes."

Jennifer kreeg de kinderen in 2008 met haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony, van wie ze in 2011 scheidde. Tegenwoordig is de zangeres/actrice samen met voormalig New York Yankees honkballer Alex Rodriguez.

Beeld: ANP | Bron: ANP