Irene Moors presenteert komend tv-seizoen bij SBS6 de nieuwe show De perfecte vraag, waarin kandidaten zelf de quizvragen moeten bedenken. Dit maakte de zender donderdag bekend.

De kandidaten stellen de zelfbedachte vragen aan honderd deelnemers in het publiek. De vragen mogen niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk zijn. Irene Moors: "In dit programma is de perfecte vraag er eentje waarbij de helft van de mensen het goed, en de helft van de mensen het fout heeft. Dan krijgen de kandidaten de meeste punten. En uiteindelijk dus het meeste geld.”

Moors: “Wat echt anders is dan bij alle andere quizshows is dat kandidaten met hun eigen vragen komen. Ik ben dan wel de presentatrice, maar ik heb geen idee welke vragen gesteld zullen worden. Ik kan dus lekker meeraden.”

De perfecte vraag is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

(ANP)

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL