Het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zal dit jaar niet plaatsvinden. Dat laat hij weten aan Shownieuws.

Te druk

Freek vertelt dat de plannen om deze zomer te trouwen niet doorgaan. Het stel heeft het te druk voor een huwelijk. ”Het is toch iets om de liefde te vieren, wat leuk moet zijn, waar je geen stress om wil hebben,” vertelt hij. ”Op dit moment werken wij 80 tot 100 uur in de week en heb ik echt geen tijd om iets als een bruiloft te plannen…”

Verloofd

Volgens Freek hoeft niemand zich echter druk te maken: die bruiloft komt er wel. ”Weet je wat het leuke is? Als je de intentie hebt om te trouwen, wil je toch bij elkaar blijven voor altijd. Dus of dat nou dit jaar of volgend jaar is…” Katja en Freek leerden elkaar in 2015 kennen. De presentatrice en de chefkok zijn al sinds juni 2016 verloofd.

Waylon wordt donderdag 38 jaar en hij viert dat met een cadeau voor al zijn fans! Naast een nieuw album dat hij net heeft gelanceerd komt hij nu ook met een zeer persoonlijke documentaire....

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP 

Rolf Tangel en Peter die we kennen uit Utopia slaan de handen in elkaar; ze beginnen een bar in Blanes. En wij kunnen allemaal meegenieten, want de heren en hun Spaanse kroegavonturen zijn onderwerp van een eigen realityserie...

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP