Samantha de Jong, oftewel Barbie, is officieel geen eigenaar meer van Feestcafé Gezelligheid. Bianca Meivogel, eigenaresse van discotheek Voom Voom in Torremolinos en tegenwoordig ook manager van Michael van der Plas, neemt haar plaats in. Dat vertelt Bianca aan Shownieuws: "Samantha is geen eigenaar meer van de zaak. Het heet nu Café Voom Voom." Vanwege de verandering brengt het duo een videoclip uit: ‘Met Mike en Bianca’.

Op social media werd het nieuws flink geteased door Michael.

 

In deze Show Update: André Hazes plaatst op Instagram verschillende inspirational quotes, want hij is op het moment ontzettend gelukkig en voelt zich gezegend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL