Connie Witteman begint aan een nieuwe carrière. De voormalig zangeres en eigenares van een beautykliniek en ex-vrouw van wijlen Hans Breukhoven gaat elektrische stadsauto's verkopen.

Connie kwam op het idee toen ze met haar partner Eugène van Dun afgelopen voorjaar op een Amsterdams terras zat en veel Biro's voorbij zag komen, vertelt ze in De Telegraaf. De Biro is een tweepersoons elektrische vierwieler die kostenloos op de stoep geparkeerd mag worden.

Sinds maandag is Jan Versteegh officieel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Hij had zijn trouwtoga nog maar nauwelijks aan en werd al van alle kanten benaderd om koppels te trouwen. En voor tips kan Jan terecht bij zijn moeder, want zij is ook BABS. En anders kan -ie altijd nog terecht bij Dirk Zeelenberg, die als bekende BABS met een boek kwam over het babsen.

Beeld: ANP 

Melisa Schaufeli - de vrouw van Andy van der Meijde - laat haar moederhart spreken. Ze trekt zich het lot aan van een 10-jarige jongen uit Apeldoorn. De kleine Jhayliano heeft een grote cyste op zijn hersenen en hoopt baat te hebben bij een behandeling in het buitenland. Melisa en de moeder van de knul zamelen samen geld in...

Beeld: ANP