Prins Charles, zijn vrouw Camilla, prins Harry, prins William en zijn vrouw Kate hebben donderdag een herdenkingsdienst voor de slachtoffers van de brand in Grenfell Tower bijgewoond. Tijdens de dienst in de St. Paul’s Cathedral in Londen werden de slachtoffers van de brand herdacht. De bijeenkomst was ook bedoeld om iedereen te bedanken die ter plaatse hulp bood op het moment van de tragedie zoals hulpdiensten en het revalidatieteam. Ook werd er aandacht besteed aan vrijwilligers, de publieke steun en de respons van de gemeenschap. Ongeveer 1500 mensen waren uitgenodigd voor de interreligieuze dienst, die live werd uitgezonden op BBC1. Ook premier Theresa May en Labour-leider Jeremy Corbyn woonden de herdenking bij. Wethouder Elizabeth Campbell, leider van Royal Borough of Kensington en Chelsea, was niet aanwezig. Een aantal gezinnen had verklaard dat ze niet wilden dat leden van de raad daar officieel vertegenwoordigd waren.

Beeld: Tolga Akmen (ANP)

Via een liefdevol filmpje op Instagram laat Jennifer Lopez weten hoe dankbaar ze is voor het hebben van haar tweeling, Max en Emme, in haar leven. De twee zijn 10 jaar geworden en hun trotse moeder laat de hele wereld weten wat ze voor haar betekenen.

"Ik kan bijna niet geloven dat het tien jaar geleden is dat deze twee wereldwondertjes in mijn leven kwamen, om alles voorgoed te veranderen. Jullie hebben mijn ziel geheeld en mijn bestaan verjongd. Jullie leerden mij over liefde, het leven en over mezelf op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben voor altijd intens verliefd op deze prachtige gezichtjes."

Jennifer kreeg de kinderen in 2008 met haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony, van wie ze in 2011 scheidde. Tegenwoordig is de zangeres/actrice samen met voormalig New York Yankees honkballer Alex Rodriguez.

Beeld: ANP | Bron: ANP