Dierbaren hebben een blijvende herinnering aan Sandra Reemer geplant op de plek waar ze ligt begraven. In het bijzijn van haar vader en vrienden als Ben Cramer en Addy van den Krommenacker is er een esdoorn onthuld. Sandra overleed op 6 juni jl. aan de gevolgen van borstkanker. Voormalig manager Rik stond Shownieuws te woord. "Toen we afscheid namen van Sandra, kwam het idee naar boven om een boom voor Sandra te planten. We hebben gisteren exact veertig dagen na haar overlijden de boom laten planten bij haar graf. Dat is best bijzonder, omdat zoiets normaal niet gebeurt." "Haar ouders hebben er alles aan gedaan om erbij te zijn. Ze zijn al 92 en 97 jaar en voor hen was dit een zeer dierbaar moment. De onthulling is gedaan door de neefjes en nichtjes van Sandra", aldus Rik.

Of ze haar naaldhakken thuis laat, moeten we nog zien, maar volgende maand onderneemt Melania Trump haar eerste buitenlandse solo-reis als first lady naar Afrika. En dat is best wel bijzonder, want tot nu toe waren alle reizen met manlief Donald. Melania staat bekend als nogal eigenzinnig en ze heeft ook al een aantal modeblundertjes begaan. Er wordt dus reikhalzend uitgekeken naar wat ze nu weer uit de kast trekt.

In deze Show Update... Er is veel te doen om het programma FF geen cent te makke. Er gaan geruchten dat de familie Roelvink, die dit jaar de bijstand in zijn gegaan voor het programma FF geen cent te makken, niet of nauwelijks in hun huis in Amsterdam Noord gewoond hebben. Wij hebben proef op de som genomen en zijn langs gegaan bij de buren.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders