Barbie en haar nieuwe vlam Rolf zijn zo gek op elkaar dat ze hun liefde niet meer onder stoelen of banken willen steken. Aan Shownieuws laat ze weten dat ze blij is dat ze nu eindelijk iemand heeft die ze kan vertrouwen. En ja wie weet... misschien komt er wel Barbie's baby No. 3?

Samantha’s man Michael reageerde begin april furieus op de eerste berichten over de (destijds nog vermeende) relatie.  Eerder werden de twee ook al aan elkaar gelinkt, maar dat deed Barbie toen af als een geintje dat uit de hand gelopen zou zijn. 

Samantha kwam naar eigen zeggen op het idee voor de grap omdat haar man Michael slippertjes zou hebben begaan. Als reactie veranderde ze haar status op Facebook toen naar ‘in een relatie met Rolf Tangel’.

Het huwelijk tussen Michael en Samantha bevindt zich al een tijdje in zwaar weer. Michael zit momenteel in Spanje om zich daar op zijn feestcafé te richten.

Hoog bezoek voor Koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Op paleis Noordeinde hebben zij vanmiddag Koning Abdullah II en koningin Rania van Jordanië ontvangen. Het echtpaar brengt een officieel tweedaags bezoek aan Nederland en onze koning en koningin nemen ze maar wat graag op sleeptouw.

Staatsbezoek Jordanië aan Nederland

De RVD schrijft: 'De tweede dag van het bezoek start met een bezoek van Koning Abdullah II aan het parlement, waar hij gesprekken voert met voorzitter Ankie Broekers-Knol van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, voorzitter Khadija Arib van de Tweede Kamer der Staten-Generaal en enkele leden van parlementaire commissies. Aansluitend wordt Koning Abdullah II ontvangen door minister-president Rutte. Na een delegatiebespreking volgt de officiële lunch met de minister-president, in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Koningin Rania. Doel van de regeringslunch is onder meer de Jordaanse delegatie te laten kennismaken met Nederlandse innovatieve oplossingen vanuit overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen met het oog op Jordaanse uitdagingen op de terreinen water, voedsel en energie.

Voorafgaand aan de lunch bezoeken Koningin Máxima en Koningin Rania de Techniek & ICT campus van ROC Mondriaan in Den Haag. Het bezoek staat in het teken van het duale karakter van het middelbaar beroepsonderwijs in Nederland en hoe deze combinatie van leren en werken de kansen op de arbeidsmarkt kan verhogen. In het Techniek Innovatie Huis tonen studenten enkele projecten die zij uitvoeren in opdracht van bedrijven. Koningin Máxima en Koningin Rania spreken met studenten, docenten en ondernemers over hun ervaringen en bezoeken daarna de praktijkruimten van de School voor Bouw en Infra en van de School voor Autotechniek en Mobiliteit.
 
Na de lunch vertrekken Koning Willem-Alexander en Koning Abdullah II naar VNO-NCW voor een business round table met vertegenwoordigers uit het Nederlandse en Jordaanse bedrijfsleven. Minister Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking neemt deel aan het gesprek. Na de bijeenkomst vindt een ontmoeting plaats tussen vertegenwoordigers uit het Nederlandse en Jordaanse bedrijfsleven.
 
Koning Abdullah II bezoekt aansluitend het Joint Inspection Centre Schiphol (JIC) op Amsterdam Airport Schiphol. In het JIC voeren verschillende handhavers en inspectiediensten samen controles aan luchtvracht uit. Tijdens het bezoek wordt getoond hoe luchtvracht, dankzij deze samenwerking tussen publieke en private partijen, snel en veilig afgehandeld kan worden.
 
Na het bezoek aan het Joint Inspection Centre eindigt het officiële bezoek van Koning Abdullah II en Koningin Rania aan Nederland.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!