Barbie en haar nieuwe vlam Rolf zijn zo gek op elkaar dat ze hun liefde niet meer onder stoelen of banken willen steken. Aan Shownieuws laat ze weten dat ze blij is dat ze nu eindelijk iemand heeft die ze kan vertrouwen. En ja wie weet... misschien komt er wel Barbie's baby No. 3?

Samantha’s man Michael reageerde begin april furieus op de eerste berichten over de (destijds nog vermeende) relatie.  Eerder werden de twee ook al aan elkaar gelinkt, maar dat deed Barbie toen af als een geintje dat uit de hand gelopen zou zijn. 

Samantha kwam naar eigen zeggen op het idee voor de grap omdat haar man Michael slippertjes zou hebben begaan. Als reactie veranderde ze haar status op Facebook toen naar ‘in een relatie met Rolf Tangel’.

Het huwelijk tussen Michael en Samantha bevindt zich al een tijdje in zwaar weer. Michael zit momenteel in Spanje om zich daar op zijn feestcafé te richten.

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy het beloofde land moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten haar, en dus niet Mehmet, naar huis te sturen. Demi, Fay, Rienk en Bas kunnen hun tranen niet bedwingen.

“Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga”, zegt Romy, doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken.

Beeld: RTL