Angela Groothuizen (57) is - misschien ietwat anders dan haar naam zou kunnen doen vermoeden - niet lang. Vroeger al niet en Angela omschrijft zichzelf in De Telegraaf dan ook "als klein mooi meisje". Maar de presentatrice en zangeres doet in de krant ook een schokkende onthulling.

Angela (1,59 m) is namelijk slachtoffer geworden van "dwerggooien": "Ja, nu lachen we erom, maar het was een aanranding, eigenlijk." Groothuizen vertelt: "Ik zat in de Dolly Dots, was twintig. Liep ’s avonds in de aanloop naar carnaval door Breda en voordat ik het wist stond ik midden in een groep dronken mannen en werd ik letterlijk heen en weer gegooid. En niemand deed iets.”

Aangifte deed Groothuizen niet. Angela: "Nee, ik heb er zelfs met niemand over gesproken. Schaamde me dood. Zat er in de trein terug naar huis ook nog een gozer tegenover me zich af te trekken… Nee, het was niet mijn avond."

Ze had aan de aanranding wel de nodig blessures over gehouden: "[Ik] ging bont en blauw met gekneusde ribben naar de dokter. ’Wat is er gebeurd?’, vroeg hij. Nou, zei ik, er is met me gedwerggooid. Dus die man ook lachen, natuurlijk. Schaamde ik me nog een keer dood. Later dacht ik: wat maf eigenlijk om je daarover te schamen?”

In deze Show Update: Samantha de Jong die we allemaal kennen als Barbie zit weer goed in haar vel. En dat laat ze vol trots zien op Instagram...

Ook is er een rolletje voor haar weggelegd in een zomerse videoclip. Goed nieuws dus!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: | Bron:

In deze showupdate... Actrice Angela Schijf heeft knobbels op haar voeten operatief laten verwijderen. Angela Schijf spreekt op Instagram Stories van een hallux valgus, een veelvoorkomende aandoening waarbij sprake is van een scheefstand van de grote teen meteen naar buiten toe gedraaid middenvoetsbeentje.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders