Op deze druiligere dag heeft Martien het maar druk. Hij heeft besloten om samen met Erica de fanmail te beantwoorden. Aangezien hun fanbase steeds groter wordt, valt deze taak de voormalig kasteelheer zwaarder dan gedacht. 

Fanmail

'Hallo lieve mensen, lieve fans, verwelkomt hij iedereen op Instagram. Martien vindt het maar een druiligere dag en besloot daarom een taak op te pakken. 'Erica en ik zijn nog volop kaarten aan het schrijven. Maar kijk die bak met kaarten! Honderden kaarten,' herhaalt hij nogmaals.

Article continues after the ad

Jaren schrijfwerk

'Je begrijpt we kunnen niet iedereen een kaart terugsturen, dat is zoveel werk dan zitten we hier nog jaren te schrijven. 'Nou ja jaren, oke...', nuanceert hij de boel. 'Dus ja helaas, je mag van geluk spreken als je nog een kaart krijgt,' sneert hij lichtjes naar zijn fans. 

Veel sterkte

Wel wenst hij iedereen, ondanks het vreselijke weer, nog een fijne dag toe. Ondanks de harde opmerking snappen de Meiland fans heel goed dat Martien en Erica niet iedereen een kaartje terugsturen als bedankje. 'Vind het al knap dat jullie zo druk zijn met die kaarten. Kan het helemaal voorstellen dat dit niet te doen is... succes!' en Lekker op eigen tempo Martien', valt er onder de post te lezen. Collega Viktor Brand moet er hartelijk om lachen en zegt 'zet 'm op!'

De tekst gaat verder onder de video

Nieuw stulpje

Dinsdag werd bekend dat de Meilandjes een nieuw stulpje in hun geliefde Noordwijk hebben gekocht. Niles Vandenberg, de drummer van Kensington, heeft zijn villa in Noordwijk verkocht aan de familie Meiland. Dat vertelde de drummer dinsdagochtend in De 538 Ochtendshow aan presentator Frank Dane. Martien en Erica hebben flink wat geld betaald voor hun nieuwe stulpje. De vraagprijs was 2.695.000 euro, dat hebben de Chateau Meiland-sterren er ook voor neergeteld. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.