We horen maar weinig over het privéleven van SBS6-ster Mirella van Markus en dat is zonde. Ze heeft namelijk best het nodige te vertellen! Zeker als het gaat om haar relatie met Claudia, met wie ze twee dochters heeft. ‘We waren bang voor de gevoelens van de vader.’

Wordt bij de geboorte van kinderen al snel van een wonder gesproken, in het geval van Hart van Nederland-presentatrice Mirella van Markus (41) mag die term létterlijk worden genomen. Vijf jaar terug beviel Mirella’s vrouw Claudia van hun dochter Sammie. Het stel was ervan overtuigd dat het voor hen bij één kind zou blijven. ‘We wisten dat het voor mijn vrouw moeilijk was om zwanger te worden,’ vertelt Mirella aan Story.’ Daarom was het aanvankelijke plan om mij ons kind te laten dragen. Toen kwamen we er echter achter dat het bij mij behoorlijk kansloos was. Een fikse klap inderdaad, maar uiteindelijk is Claudia gelukkig zwanger geraakt, waarna we Sammie hebben gekregen.’ Een geschenk van jewelste voor beide moeders, maar diep van binnen bleef bij Mirella het verlangen branden om zelf ook ooit een kind te dragen. Eigenlijk tegen beter weten in.

IVF-traject

‘Ik heb onder meer een IVF-traject doorlopen. Om het kort te zeggen moeten embryo’s zich dan in het lab delen, om daarna te worden teruggeplaatst in de baarmoeder. Bij mij was het zo dat de embryo’s elke keer na dag drie stopten met delen. Ze gingen dood. En eigenlijk begreep niemand waarom dat zo was, en nog steeds is daar geen verklaring voor gevonden Op een gegeven moment kreeg ik te horen dat het echt kansloos was en dat ik beter kon stoppen.’ Juist door de weinig bemoedigende woorden van haar artsen, verzoende Mirella zich al min of meer met de gedachte dat ze nooit moeder zou worden. ‘Claudia heeft het daarna nog een keer geprobeerd, maar dat lukte niet. Op een gegeven moment hebben we het eigenlijk maar gewoon gelaten.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders