Het einde komt in zicht voor Saar Koningsberger. Ze kan dan ook niet wachten tot de baby komt. Saar deelt een foto van haar flinke buik en schrijft: 'Hoi kleine gup.. Van ons mag het hoor!! Wanneer kom je??'

 

Hoi kleine gup.. Van ons mag het hoor!! Wanneer kom je??

Een bericht gedeeld door Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) op

Hormoonbehandelingen

De actrice en presentatrice probeerde al 2,5 jaar lang zwanger te worden. 'Het was een lange weg met vele hobbels en eindeloos veel bezoeken aan het ziekenhuis en hormoonbehandelingen, maar het is ons gelukt. Na 2,5 jaar ben ik zo zo ZO blij en trots om jullie te vertellen dat ik zwanger ben', schreef ze toen bij de aankondiging.

Beeld: Instagram & Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP