Monique Smit maakte eind januari bekend dat ze in blijde verwachting is van haar tweede kindje. Ook had de zangeres plannen om te trouwen met haar grote liefde Martijn, maar de bruiloft wordt voor nu nog even op de lange baan geschoven. 

Dat vertelt Monique in een interview: 'Ik leef in de eerste plaats toe naar het moment dat ons kindje gezond ter wereld komt.' Smit wil dan ook niet zwanger voor het altaar staan, vandaar dat de trouwplannen even uitgesteld worden. Daarnaast vindt ze het zonde om veel belangrijke momenten in één jaar te proppen. Haar focus ligt nu op nieuwe muziek maken, haar zoontje Noah (3) en deze zwangerschap. Daarna ziet ze wel verder, aldus Monique.

Article continues after the ad

Keukentafel vol kinderen

Monique Smit heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een keukentafel vol kinderen ambieert. 'Ik ben dol op kinderen. Mijn allergrootste droom is om moeder te worden van een groot gezin.’ De zangeres is inmiddels moeder van zoontje Noah (3) en stiefmoeder van Milan (8), de zoon van haar vriend Martijn uit een eerdere relatie. Nu is Monique dus opnieuw in blijde verwachting.

Bron: Boulevard, Party | Beeld: Peter Smulders