Lauren Verster (37) had altijd de vurige wens om in een prinsessenjurk te trouwen. En nog steeds hoopt ze dat deze dag ooit komt. Maar de presentatrice beseft ook dat daar twéé mensen voor nodig zijn. ‘Dan moet ik wel gevraagd worden, en mijn vriend heeft al gezegd dat hij niets voor het huwelijk voelt...’ 

Lauren Verster ziet er prachtig uit met haar zes maanden zwangerschap. In februari hoopt ze haar dochtertje voor het eerst in de armen te houden. ‘Dat mag iedereen weten,’ glundert ze. ‘Ik ben in verwachting van een prinsesje. En ik vind het leuk dat ik een meisje krijg. Vroeger dacht ik altijd een zoon te willen krijgen. Als klein meisje leek het me namelijk leuk om een oudere broer te hebben. Dat gun ik mijn kinderen ook. Maar ja, nu krijgen ze een oudere zus.’ Want dat staat voor Lauren wel vast.

Groot gezin

Ze wil een groot gezin. ‘Het liefst drie kinderen,’ glimlacht ze. ‘Dat lijkt me echt fantastisch. Ik zie het plaatje ook helemaal voor me. Mijn vriend Jasper en ik aan een tafel met drie kinderen om ons heen. Kinderen die in leeftijd niet veel van elkaar schelen. Want anders kan het niet. Ik ben nu 37 jaar en zit dus niet in de luxepositie dat ik het me kan veroorloven om nog een paar jaar te wachten. En dat wil ik ook niet. Ik ga ervan uit dat Jasper en ik de komende jaren in de kleine kinderen zitten. Oftewel: als de natuur ons goedgezind is, ben ik langdurig zwanger.’ 

Droom opgeven

Jasper maakt Lauren zelfs zo gelukkig dat ze voor hem haar grote droom opgeeft. ‘Ik ben iemand die er altijd van heeft gedroomd om te trouwen. Als klein meisje zag ik mezelf in een prinsessenjurk. Dat is inmiddels iets bijgesteld, maar nog steeds zou ik graag willen trouwen. Gekleed in een geweldige jurk, Jasper die me ophaalt, hoe we onze geloftes uitspreken om ’s avonds met iedereen de liefde te vieren... Maar dat zal niet gebeuren. Voor een huwelijk zijn twee mensen nodig en Jasper is er duidelijk in: hij heeft niets met trouwen. Hij zal me ook niet vragen. Ook al weet hij dat ik het graag zou willen. Ik wil ook niet dat hij om mij van gedachten verandert. Je moet er allebei achter staan, de een niet meer dan de ander. Daar moet een goed evenwicht in zijn. En zolang dat niet het geval is, trouwen Jasper en ik niet. Voor zijn liefde hoef ik het niet te doen. Die heb ik al, net als dat hij me een prachtige dochter gaat geven. Zij verbindt ons voor het leven en eigenlijk is dat net zo belangrijk.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders