Dankzij ivf is Kim Feenstra zwanger geraakt, een groot geluk voor haar en vriend Stanley. Via Instagram houdt ze iedereen - trots dat ze is - op de hoogte van het verloop.

Op Instagram deelt ze de eerste bewegende beelden van het kleine wondertje.

Liefde

'Jij en ik. Meest wonderbaarlijke gevoel ever. Ik kan het met geen enkel ander woord beschrijven. Dit maakt alles goed. Dit is een samensmelting van liefde in haar puurste vorm. Wat zijn jullie lievelingsmomenten (geweest) tijdens de zwangerschap?', zo schrijft het model bij de beelden.

Jongen of meisje?

Eerder liet Kim weten dat zij en haar vriend het geslacht van het kindje niet willen weten. Het model is daar 'lekker ouderwets' hierin. ‘Voor ons is het heel speciaal dat we dit geluk mogen ervaren. En zeker na een ivf-traject.’ Pas bij de geboorte weten de twee of het een jongetje of meisje wordt.

Article continues after the ad

Uitrekendatum

Volgens Kim staat het geluk aan haar zijde met deze zwangerschap. ‘We weten namelijk dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom maakt het ons niets uit’, Dus geen gender reveals van onze kant. En wanneer de baby komt? Guess‘, zo vraagt ze aan haar volgers.  Eind mei liet ze weten in verwachting te zijn. Ze was toen waarschijnlijk rond de twaalf weken, dus het is nu een kwestie van rekenen...

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.