Katja Schuurman is niet vies van een lekker drankje (met alcohol), zoals ze zelf zegt. Maar nu ze zwanger is heeft de actrice en presentatrice trekt ze natuurlijk geen fles meer open. Sterker nog, ze heeft er totaal geen zin in. 

Dat bekende zij maandag in het programma Beau.

Article continues after the ad

Slok(je) op

'Ik heb recent wel eens een slokje geproefd. Maar ik vind het dus écht niet lekker nu. Mijn lichaam besluit dat voor mij', zegt de actrice. Wel merkt de 45-jarige mediapersonality dat anderen sinds de coronacrisis steeds vroeger naar de drank grijpen. 'Mensen die thuis zitten, vragen zich tegenwoordig al om 12 uur af of het al tijd is voor een borrel', aldus Schuurman bij Beau.

Bevalling

De presentatrice en haar 31-jarige man, chefkok Freek van Noortwijk, maakten in februari bekend hun eerste kind te verwachten. Het tweetal stapte vorige jaar in het huwelijksbootje. Eind augustus wordt hun dochter verwacht.

De naam?

De naam is al uitgekozen. "Het is een hele mooie geworden. Maar ik ga natuurlijk nog niet vertellen welke." Katja kan wegens het coronavirus niet zo vaak naar de verloskundige als anders het geval zou zijn. "We doen nu meer telefonisch, maar dat gaat supergoed. Er werken goede mensen, ze zijn zorgvuldig en liefdevol."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een meisje...

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Verloskundige

De presentatrice, die vanaf dinsdag te zien is in een nieuwe reeks van Beter laat dan nooit, maakt zich geen zorgen hoe de situatie eind augustus is, als haar dochter wordt verwacht. "Ik maak me niet druk om dingen die in de toekomst zijn, dat is zonde van mijn energie. Dat zien we dan wel weer."

Grote groepen

Wel vindt ze het bijzonder dat ze snel gewend is geraakt aan de nieuwe situatie. "Als je nu de afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijkt zie je veel grote groepen mensen en knuffelen we veel. Nu kan dat helemaal niet meer."

Bron: Beau/Nu.nl Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.