Johnny de Mol is niet alleen de grote liefde van Anouk de Mol, maar ook een inspiratiebron. De zwangere zangeres is apetrots op haar man, laat ze weten via een emotioneel bericht.

Johnny's nieuwe theatershow Hier is de Mol is van start gegaan en dat maakt Anouk apetrots. 'Jij maakt de wereld echt een stukje mooier,' schrijft de blondine. 'Hopelijk ben je een inspiratiebron voor velen.' Ze noemt de theatershow 'bijzonder' en hoopt dat veel fans ook komen kijken. 

Babybuik

Anouk is in verwachting van hun tweede kindje, een zoon. Ze liet donderdagavond voor het eerst haar groeiende babybuik in het openbaar zien. Dat deed ze op de rode loper van Hier is de Mol. De buik was al goed zichtbaar onder haar zwarte glitterjurk.

Eerste kindje

In april 2018 werden Anouk en Johnny de trotse ouders van hun eerste kindje samen, genaamd Johnny. Een aantal maanden later, in oktober, stapten de twee in het huwelijksbootje. Ze gaven elkaar het jawoord op een droomlocatie in de Algarve, Portugal, in het bijzijn van tout bekend Nederland. Afgelopen juni maakte het stel bekend een tweede kindje te verwachten.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.