Of je nu groots fan bent of niet: om de familie Meiland kunnen we vandaag de dag niet meer heen. Wekelijks verschijnen ze al maar liefst twee keer op de buis met hun eigen programma, maar er komt nog meer van het opvallende gezin aan. Naast vader Martien (59) krijgen binnenkort ook zusjes Maxime (24) en Montana (26) een eigen programma.

Waar Martien al zijn eigen show Cash or Trash presenteerde, werd onlangs bekend dat hij binnenkort opnieuw op televisie verschijnt met een nieuw programma. Hij krijgt namelijk een belangrijke rol in het nieuwe programma BINGO! De 100.000 euro quiz, dat gepresenteerd gaat worden door niemand minder dan Jan Versteegh (34).

Eigen show Maxime en Montana

Zijn dochters gaan hun vader achterna en gaan óók een eigen programma presenteren. In de nieuwe show zijn Maxime en Montana vastbesloten om hoogzwangere vrouwen te helpen. Daarbij zullen ze zich vooral focussen op het inrichten van babykamers.

Babykamers inrichten

In een inmiddels verwijderd bericht op Instagram vertelt Maxime over het toekomstige televisieprogramma. Ze doet een oproep aan vrouwen die in alle stress van hun zwangerschap nog niets gedaan hebben aan de babykamer. De gezusters Meiland willen deze ouders in spe maar al te graag te hulp schieten. 'We gaan je gewoon helpen', zou een enthousiaste Maxime volgens RTL Boulevard gezegd hebben in de video. 'Ik heb er nu al zin in.' Vermoedelijk was het dus nog niet de bedoeling dat het nieuws zou uitlekken, maar wij kunnen in elk geval niet wachten tot er meer over bekend is.

Article continues after the ad

Maxime’s eigen situatie

Met een dochtertje aan haar zijde is het niet vreemd dat Maxime zich in het nieuwe programma gaat richten op babykamers. Eerder deze week vertelde de realityster nog over haar eigen situatie, waarbij de vader van Claire nooit in beeld is geweest. Toen de blondine drie jaar geleden onverwachts zwanger raakte en besloot het kindje te houden, liet haar ex weten nog niet klaar te zijn voor het vaderschap. Via zijn vader, met wie Maxime wel contact heeft, weet ze dat hij er nog steeds geen behoefte aan heeft. 'Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.' Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. 'Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline | Beeld: BrunoPress, Instagram