De 18-jarige zus van zanger Louis Tomlinson is overleden. The Sun meldt dat Félicité thuis overleed, vermoedelijk aan een hartaanval. Ze is erg bekend op Instagram, waar ze 1,3 miljoen volgers heeft.

Louis, voormalig lid van de boyband One Direction is volgens bronnen van The Sun 'kapot en radeloos van verdriet'. Zijn zusje, bekend als Fizzy, kreeg de vermoedelijke hartaanval woensdagmiddag in haar studio-appartement op de vierde verdieping van een complex in West-Londen. Ze was niet alleen, want iemand anders die bij de aspirant-modeontwerpster en influencer was, belde onmiddellijk het alarmnummer.

Geen sporen

Twee ambulances kwamen op de alarmering af, maar uitvoerige reanimatie mocht niet meer baten. Ze overleed ter plekke, waarna de politie heeft onderzocht of er sprake was van verdachte omstandigheden. Haar dood is in dit stadium nog onverklaarbaar, daarom zullen autopsie en toxicologische tests volgen. Volgens The Sun heeft de politie tijdens een huiszoeking geen sporen van drugs gevonden.

Close

Louis Tomlinson (27), die in Londen aan het werk is, werd woensdagavond geïnformeerd over de dood van zijn jongere zus. Ook de overige familieleden zijn door de politie geïnformeerd. Het jurylid van X Factor was erg close met zijn zus. Ze werden regelmatig samen gespot in Londen.

Article continues after the ad

Optreden

Louis zou vrijdagavond zijn nieuwe single live uitvoeren tijdens de benefietshow Comic Relief op BBC 1. Het nummer heet Two Of Us en is een eerbetoon aan zijn moeder Johannah Deakin, die in 2016 op 43-jarige leeftijd overleed. Het optreden gaat niet door. Louis heeft alle afspraken in zijn agenda geschrapt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP