De zus van Yolanthe, Deborah Cabau, is spiritueel en kan horoscopen lezen. Ter ere van de verjaardag van onze Koningin heeft ze een persoonlijke verjaardagshoroscoop gemaakt en doet ze een bijzondere voorspelling.

"Ze is vastberaden, krachtig, doelgericht en onafhankelijk", begint Deborah. "Ze kan koppig vasthouden aan ideeën", gaat ze verder. "Ze is innemend en hartelijk. Haar zon staat op de plek van werk, wat inhoudt dat ze sterk gericht is op taken en verplichtingen van het dagelijks leven. Ze is heel trots op alles wat ze in haar werk bereikt."

More content below the advertising

Intens actief bestaan

Máxima's maan staat in Waterman en dat houdt in dat "een maatschappelijke positie met aanzien is waar ze zich goed bij voelt." Ze noemt Máxima "nobel en liberaal met een sociale en sympathieke inborst".  "Ze is gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Ze past zich per situatie aan. Ze leidt een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen."

Steenbok

De ascedent van de koningin staat in Steenbok. "Ze heeft een bestaan van besturen en beheersen. Ze heeft ambitie, wilskracht en doorzettingsvermogen. Ze wil een leven vol uitdaging. Door haar tact en bescheidenheid creëert ze veel goodwill bij belangrijke mensen. Ze werkt hard en discreet. Ze is efficiënt en economisch in haar dagelijkse gang van zaken. Ze past perfect bij politieke en bestuurlijke sferen. Te veel hooi op haar vork nemen ligt op de loer." De koningin heeft nog niet gereageerd op de voorspelling, maar het is in elk geval een bijzonder verjaardagscadeau!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koningin Máxima is vandaag jarig en het leek me leuk om je in het kort iets meer te vertellen over deze vrouw die zowel van buiten als binnen prachtig is. Haar zon staat in #stier: Ze is vastberaden, krachtig, doelgericht en onafhankelijk. Ze kan koppig vasthouden aan ideeën. Ze is innemend en hartelijk. Haar zon staat op de plek van werk. Betekent dat ze sterk gericht is op taken en verplichtingen van het dagelijks leven. Ze is heel trots op alles wat ze in haar werk bereikt. Haar maan in #waterman: Een maatschappelijke positie met aanzien is waar ze zich goed bij voelt. Ze is nobel en liberaal met een sociale en sympathieke inborst. Haar maan staat op de plek van communicatie. Ze is gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Ze past zich per situatie aan. Ze leidt een intens actief bestaaan vol veranderingen, bewegelijkheid en reizen. Haar ascendant in #steenbok: Heersende planeet is Saturnus en die staat op de plek van werk. Betekent dat ze een bestaan heeft van besturen en beheersen. Ze heeft ambitie, wilskracht en doorzettingsvermogen. Ze wil een leven vol uitdaging. Door haar tact en bescheidenheid creërt ze veel goodwill bij belangrijke mensen. Ze heeft een aangeboren neiging tot sceptie en ze denkt rationeel na. Ze werkt hard en discreet. Ze is efficiënt en economisch in haar dagelijkse gang van zaken. Ze past perfect bij politieke en bestuurlijke sferen. Deze vrouw weet met verantwoordelijkheden om te gaan. Teveel hooi op haar vork nemen ligt op de loer. Valt natuurlijk veel en veel meer over te vertellen, net als over jouw persoonlijke geboortetekening. Iedereen is uniek, dus ook jij! Máxima, van harte! Dat je nog velen jaren mag stralen voor je gezin en ons land. Cheers 🥂 Wil je ook jouw eigen geboortehoroscoop? Ik heb een super waardevol ebook helemaal gratis voor je. Kijk in mijn bio onder #astrologie 💋 Deborah Ps: Ladies, always wear your own invisible Crown!

Een bericht gedeeld door D E B O R A H C A B A U (@deborahcabau.nl) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: ANP