Na een mislukt trouwprogramma dacht Gordon de liefde te hebben gevonden in K., een arts in opleiding. De zus van Gordon heeft hem zelfs al ontmoet, zo meldt ze aan Shownieuws.

Ontmoeting

Marja, de oudere zus van Gordon, heeft K. al een aantal maanden geleden ontmoet. Op dat moment was Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? nog op televisie. "We hebben met elkaar de finale gekeken. K. was wel bij hem tijdens de feestdagen heb ik begrepen, maar niemand wist dat. Ik hoop dat ze heel gelukkig worden samen”, vertelde ze aan Shownieuws, voordat de relatie alweer voorbij was. 

Dubbelleven

Het liefdesleven van Gordon staat volledig op zijn kop. De presentator was zielsgelukkig met K., maar hij bleek een dubbelleven te leiden. Volgens de BN'er onderhield hij meerdere relaties met zowel mannen als vrouwen. "Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn," schreef Gordon gisteren in een Facebookbericht. De advocaat van K. beschuldigt Gordon van stalking, en smaad en laster. 

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders