Presentator Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn appartement in de Amsterdamse Pijp verkocht en daar is hij vast blij mee, want hij heeft een flinke winst gemaakt.

Lees ook: Dit zijn de best betaalde presentatoren bij de publieke omroep

Ruime winst

Toen Matthijs de benedenwoning in 2007 kocht met zijn vrouw Karin legde hij er 217.000 euro voor neer. Omdat het optrekje met eigen geld is betaald heeft Matthijs nu een ruime winst gemaakt. De woning werd namelijk na vijf dagen van de markt gehaald omdat er maar liefst 280.000 euro werd geboden, terwijl de vraagprijs 249.000 euro was. Met andere woorden: familie van Nieuwkerk maakt een winst van 63.000 euro!

Article continues after the ad

Luxe

Een woonoppervlakte van 43 vierkante meter, een tuin van 38 vierkante meter... De koper heeft in ieder geval een huis gekocht dat in alle luxe is voorzien. De luxe open keuken heeft alles wat je nodig hebt en in de badkamer bevindt zich een inloopdouche. Het huis heeft twee kamers, waaronder een slaapkamer en een woonkamer.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: Bekende Buren