Nu zoon Johnny gaat trouwen met zijn grote liefde Anouk, is moeder Willeke in de wolken. Grote kans dat ze op de bruiloft ook een liedje ten gehore zal brengen. Nu doet ze dat dan natuurlijk gratis, maar hoeveel verdient Alberti als ze ergens anders optreedt?

Vanaf 6.950

Aangezien de zangeres al behoorlijk wat jaren in het vak zit, betaal je dan ook voor kwaliteit. Voor 6.950 euro heb je haar op je partijtje mét band. Hoe lang ze dan optreedt is niet bekend. Dat je gegarandeerd een avond vol mooie muziek en zang hebt dat staat vast. Alberti heeft talloze gouden platen gekregen voor haar werk. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Easybookings.com | Beeld: Peter Smulders 

Chantal Janzen heeft weer een paar zware nachten achter de rug. Al de hele week houdt baby Bobby zijn mama wakker. Gelukkig maakt hij met zijn mooie glimlach weer alles goed.

Op Instagram plaatste de presentatrice een selfie met haar zoontje, waarop ze beiden lachend te zien zijn. In het bijschrift verklapt ze dat de glimlach van de twee iets heel anders verbloemde. ‘Ik was deze week weer ’n stuk of vijf keer wakker vannacht. Een hele week op rij.’

Smile

Leuk is anders, maar gelukkig doen de twee ’s ochtends alsof er niets aan de hand is. ‘Slim verbloemd met deze smile, en daar doe ik dan altijd gewoon maar weer aan mee', schrijft Chantal op Instagram. 'Want wat moet je anders? Verkopen gaat niet, weggooien is cru, en buiten zetten is ook al zoiets, want wat zullen de buren zeggen. Dus ik hou ‘m maar gewoon. Maar alleen omdat het zo’n heerlijk ruikend wezen is.’

Baby Bobby werd op 29 maart geboren en is het tweede kindje van Chantal en haar man Marco. Samen met broer James deelt Bobby nog een broer en twee zussen uit een eerder huwelijk van Marco.Chantal Janzen heeft weer een paar zware nachten achter de rug. Al de hele week houdt baby Bobby zijn mama wakker. Gelukkig maakt hij met zijn mooie glimlach weer alles goed.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders 

Volgens de ex van Anna Nooshin is er een last van zijn schouders gevallen sinds hij en Anna uit elkaar zijn. Dat zegt hij in een interview met Club Hub. Danny Roumimper zegt dat de twee teveel verschilden. Ook vond hij zijn ex-vriendin té ambitieus.

Danny en Anna waren dertien jaar samen. Afgelopen zomer kwam er een einde aan de relatie. Danny mist zijn ex-vriendin af en toe, geeft hij toe. Toch denkt hij dat het beter is als ze uit elkaar zijn. ‘Op een gegeven moment zat ze gewoon op een raket en ik zat op een heel ander level’, aldus Danny.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Club Hub | Beeld: Hollandse Hoogte