Vinchenzo Tahapary timmert na zijn deelname aan The voice of Holland in 2016-2017 lekker aan de weg met zijn carrière. Onder de vleugels van zijn coach Ali B heeft hij namelijk al enkele hits op zijn naam gezet. En is hij inmiddels te boeken voor een mooi bedrag.

Vinchenzo heeft zijn carrière grotendeels te danken aan Ali B. Hij werd namelijk ontdekt tijdens een van de theatertours van de rapper waar Vinchenzo de sterren van de hemel zong in een duet. Zo komt de jonge Vinchenzo bij The voice of Holland terecht, waar hij Ali B als zijn coach aanwijst. Hij schopt het tot de finale, maar moet het helaas afleggen tegen Pleun Bierbooms en Isabel Provoost.

Article continues after the ad

Geen eendagsvlieg

Toch is hij geen kandidaat die in de vergetelheid raakt. Hij heeft namelijk al een aantal hits die veelvuldig worden gedraaid op de radio, zoals ‘Daily’, ‘Steady Love’ en zijn nieuwe hit ‘Headphone’. Dat hij geen eendagsvlieg is, is ook te zien aan het bedrag dat je inmiddels al kwijt bent als je Vinchenzo wil boeken. Voor €3500 treedt hij 30 minuten voor je op. Dat is hoger dan de winnaar van dat jaar Pleun Bierbooms met een schappelijk bedrag van €2975. Van Isabel is geen bedrag bekend, maar we gokken zo dat Vinchenzo meer verdient.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders