Nielson, de man die een vrouw vond met ‘Beauty & The Brains’, timmert na zijn deelname aan 'De Beste Singer-Songwriter goed aan de weg. Dat blijkt ook wel aan het bedrag als je hem wilt boeken.

‘Sexy als ik dans’, ‘Beauty & The Brains’ en ‘Hoe’. Stuk voor stuk grote hints van zanger Nielson die niet meer uit het hoofd gaan van zijn publiek. Dat deze zanger na zijn deelname aan 'De Beste Singer-Songwriter' niet in de vergetelheid is geraakt, blijkt wel uit de prijzen die inmiddels op zijn nachtkastje zijn te vinden. Hij ging er namelijk vandoor met 100% NL Award voor ‘Hoe’, de hit die hij met Miss Montreal had en voor zijn eerste album ontving hij een Edison-Award.

Feestje bouwen

En hoe succesvoller, hoe meer je betaalt voor een artiest. Zo bewijst Nielson ook maar weer. Een optreden van een halfuur kost €8000. Wil je Nielson een uur zien zingen en dansen op zijn grootste hits? Dan kun je maar liefst €12500 euro ervoor uittrekken en dat is dan nog exclusief geluid. Ach, je moet er wat voor over hebben om een feestje te bouwen met Nielson aan je zijde.

Article continues after the ad

Bron: Easybookings | Beeld: Peter Smulders