Sanne Hans heeft de afgelopen seizoenen van The voice of Holland hoge ogen gegooid met haar kandidaten. Maar zelf kan de blonde zangeres er met haar band Miss Montreal ook wat van. Dat blijkt ook wel uit het bedrag als je haar wil boeken. 

Sanne Hans kreeg haar bekendheid in 2008 toen ze ‘Just a flirt’ zong in een reclame en al snel werd ze uitgenodigd door Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Haar optreden maakt bij de kijker zoveel indruk dat niet veel later Giel Beelen haar debuutsingle mocht draaien. En inmiddels is de blonde zangeres niet meer weg te denken van televisie, radio en festivals. Zo speelde ze al op Lowlands, Parkpop, Zwarte Cross en Beatstad.

Dansen is zeker

Dat Sanne Hans succes heeft, blijkt wel uit het bedrag dat je betaalt als je haar wil boeken. Voor een optreden van Miss Montreal – dus inclusief Sanne, bas en toetsen - betaal je €15.500 voor 30 minuten. Maar wil je een 60 minuut durend optreden inclusief de volledige band? Dan kun je €24.750 uit je portemonnee trekken. Een aardig bedrag, maar één ding is dan zeker: als Sanne Hans op het podium staat, wordt er zeker weten gedanst.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Article continues after the ad

Bron: Easybookings | Beeld: Peter Smulders