Marco Borsato's juweeltje Maan de Steenwinkel won op 18-jarige leeftijd The Voice of Holland. En sindsdien heeft ze niet stilgezeten. Zo maakte ze al een plaat met Hardwell, Sevn Alis en kortgeleden gooide ze nog hoge ogen met de single 'Blijf bij mij' met Ronnie Flex.

Ook op televisiegebied is Maan niet meer weg te slaan. Ze nam deel aan Dance, Dance, Dance met B-Brave-zanger Kaj van der Voort en ook in The Big Music Quiz, Van der Vorst ziet sterren en Keep It Cool liet ze zich zien. Alleen hoeveel verdient Maan nu echt met een optreden? 

Boeken

Maan is inmiddels te boeken voor €3975,- voor een optreden van maximaal 30 minuten. De groep mag dan alleen niet uit meer dan 500 mensen bestaan. Het bedrag is niet te vergelijken met OG3NE die € 2000 meer vragen voor een optreden. Maar zij zijn dan ook met zijn drieën. Wel verslaat Maan de TVOH-winnares uit 2017: Pleun Bierbooms. Zij verdient €2975 met een optreden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: Easybookings.com | Beeld: Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP