Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen van ons land. Ze wordt ook wel de Nederlandse Whitney Houston genoemd, en terecht.

Als 16-jarig meisje won ze namelijk ook de Soundmixshow als Whitney Houston en sleepte hiermee gelijk een platencontract in de wacht. De doorbraak in haar zangcarrière is te danken aan haar deelname aan het tv-programma 'De beste zangers van Nederland'. Ze zong het liedje Afscheid van Volumia!, wat een grote hit werd op YouTube. Vorig jaar wilde ze de lat nog een stuk hoger leggen en deed ze mee aan America's Got Talent, waarin ze er helaas niet vandoor ging met de hoofdprijs. 'Het belangrijkste voor mij was dat ik in de harten van de Amerikanen kwam. Dat is best wel gelukt denk ik.' Maar goed, laten we eerlijk zijn. We mogen als land trots zijn dat ze zo ver is gekomen.

Nieuwe clubtour  

Glennis is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Haar nieuwe clubtour, mét eigen band, is het startsein om zichzelf nog meer te laten zien. En met zoveel succes, betaal je ook meer geld voor een artiest. Een optreden van een halfuur kost namelijk €8500. Wil je Glennis Grace een uur zien zingen met live band? Dan kost het maar liefst €12500. Dan heb je natuurlijk niet zomaar een optreden, want wat heeft die vrouw een stem zeg... 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.
 

Article continues after the ad

Bron: Easybookings, Glennisgrace.nl | Beeld: Peter Smulders