Ze is een hit onder het jonge publiek: Famke Louise. De meningen zijn verdeeld of dit positief of niet is, maar één ding staat nu wel vast: ze is inmiddels te boeken voor een redelijk bedrag.

Een paar jaar geleden had bijna nog niemand van Famke Louise gehoord. Niet zo gek ook, want ze begon als Youtubster samen met haar 'Snapking'. Niet geheel onsuccesvol, maar het was pas in het RTL 5-programma Models in Paris dat de gesprekken over dit beginnende model begonnen te komen. Toen ze vlak daarna ook nog kwam met singles als ‘Vroom’, ‘Op me Monnie’ en met een duet met rapper Ronnie Flex 'Fan' werd 'Famke Louise' pas een begrip.

Scoren

Of je haar singles nu goed vindt of niet, scoren doen ze zeker. Op m’n Monnie is nu inmiddels 10 miljoen keer bekeken op Youtube tegenover acht miljoen views voor 'Vroom'. En dat merkt de blondine met de lange vlechten vast ook aan het bedrag dat ze ontvangt voor een optreden. Ze is namelijk te boeken voor €2000 voor 15 minuten. Maar pas op: gooi niet met bier, want dan is de zangeres snel vertrokken. Dat bewees ze tijdens een optreden in uitgaanscentrum Dieka in het Twentse Markelo. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Bron: EasyBookings.nl | Beeld: Peter Smulders