André Hazes is niet meer de kleine jongen die hij ooit was. Dat blijkt niet alleen uit het feit dat hij inmiddels zelf een gezin heeft. Maar ook uit het bedrag dat je betaalt als je deze volkszanger wilt boeken. 

Het was nooit de bedoeling van de kleine André Hazes om zijn vader achterna te gaan. Tot hij op zijn dertiende een hit scoorde met ‘Bedankt Mijn Vriend’. Het nummer wist wekenlang de hitlijsten te bestormen. En toen besefte 'junior' dat hij zingen toch wel erg leuk vond. Sindsdien heeft hij niet stilgezeten: hij zong al een aantal keer in de arena, wist De Beste Zangers van Nederland te winnen en scoorde al meerdere hits.

Meer dan zijn zus

Dat blijkt ook wel uit het bedrag dat je voor deze volkszanger moet neertellen. André Hazes is te boeken voor € 7.950,-. Voor dat bedrag krijg je een optreden van 30 minuten voor een publiek van max. 300 personen. Deze verdienste zijn bijna het dubbele van zijn zus Roxeanne. Zij verdient € 3500 voor een optreden van 30 minuten. Voor een optreden van een uur - wat bij André dan weer niet mogelijk is -  verdient de DWDD-zangeres € 6500. En dan te bedenken dat Roxanne's zangcarrière begon bij So You Wanna Be a Popstar, toen André nog geen zangambities had. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: Easybookings.com | Beeld: Peter Smulders

Zonder dat iemand er hier echt erg in heeft gehad, is Tanja Jess’ echtgenoot Charly Luske uitgegroeid tot een internationale ster! Aan Story vertelt Tanja hoe dat kon gebeuren en wat daar de gevolgen van zijn. 

Tanja Jess (51) en Charly Luske (39) vieren komende maand hun tienjarig huwelijksjubileum, maar die mijlpaal kwam er niet zonder slag of stoot. De twee meldden zich al meerdere malen bij een relatietherapeut! Juist de afgelopen periode was een bijzonder pittige voor het stel. ‘De auditie die Charly voor The Voice met het nummer It’s a Man’s World heeft gedaan, is op YouTube een internationale hit geworden,’ vertelt Tanja. ‘Dat komt omdat hij een wereldrecord op zijn naam heeft. Bij niemand draaiden alle vier de juryleden zich zo snel om als bij Charly’s auditie. Daardoor staat hij boven aan een lijstje dat door de makers van het programma de wereld in is gestuurd en wordt hij nu overal geboekt. Dan gaat hij weer naar India, dan naar Parijs of Marrakech. Dat is natuurlijk heel gaaf, maar het houdt wel in dat er wat betreft ‘thuis’ veel op mijn schouders terechtkomt. Af en toe voel ik me een beetje een alleenstaande moeder.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Het gerucht doet de ronde dat het over en uit is tussen Fajah Lourens en haar tien jaar jongere vriend Igor Neves. In Story vertelt Fajah waarom ze de voormalig timmerman heeft aangespoord uit haar woning te vertrekken. 

In Story ontkracht Fajah de verhalen over een liefdesbreuk. Sterker nog: ‘We zijn nog steeds samen en gelukkig met elkaar. Er is niets aan de hand.’ Wel bevestigt Fajah dat Igor een eigen woning heeft gekocht. ‘Die zijn we nu aan het inrichten. Ik heb erop aangedrongen dat Igor iets voor zichzelf moest zoeken. Niet omdat het niet goed zou gaan tussen ons, maar omdat ik wil dat hij ook iets voor zichzelf opbouwt en dat hij niet helemaal afhankelijk is van mij. Igor is tenslotte nog jong. Ik ben iemand die anderen graag stimuleert in hun ontwikkeling en ik vind een eigen huis kopen daar ook een voorbeeld van.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders