André Hazes is niet meer de kleine jongen die hij ooit was. Dat blijkt niet alleen uit het feit dat hij inmiddels zelf een gezin heeft. Maar ook uit het bedrag dat je betaalt als je deze volkszanger wilt boeken. 

Het was nooit de bedoeling van de kleine André Hazes om zijn vader achterna te gaan. Tot hij op zijn dertiende een hit scoorde met ‘Bedankt Mijn Vriend’. Het nummer wist wekenlang de hitlijsten te bestormen. En toen besefte 'junior' dat hij zingen toch wel erg leuk vond. Sindsdien heeft hij niet stilgezeten: hij zong al een aantal keer in de arena, wist De Beste Zangers van Nederland te winnen en scoorde al meerdere hits.

More content below the advertising

Meer dan zijn zus

Dat blijkt ook wel uit het bedrag dat je voor deze volkszanger moet neertellen. André Hazes is te boeken voor € 7.950,-. Voor dat bedrag krijg je een optreden van 30 minuten voor een publiek van max. 300 personen. Deze verdienste zijn bijna het dubbele van zijn zus Roxeanne. Zij verdient € 3500 voor een optreden van 30 minuten. Voor een optreden van een uur - wat bij André dan weer niet mogelijk is -  verdient de DWDD-zangeres € 6500. En dan te bedenken dat Roxanne's zangcarrière begon bij So You Wanna Be a Popstar, toen André nog geen zangambities had. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: Easybookings.com | Beeld: Peter Smulders