Twee voor de prijs van één, zou je denken als je Nick en Simon boekt voor een optreden bij jou in de buurt. Maar daar betaal je dan ook wel naar.

‘Pak maar m’n hand’, ‘De Soldaat’, ‘Steeds weer’ of ‘Rosanna’. Een greep uit de liedjes van het Volendamse duo Nick Schilder en Simon Keizer. Ze zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse radio. En dat terwijl ze ooit bekend werden als vrienden van Jan Smit. Die vriendschap bestaat nog steeds, maar op zijn carrière hoeven ze in ieder geval niet meer te bouwen.

Meezingen

Als je Nick en Simon namelijk wilt boeken voor een feestje betaal je €22.500. Het duo vermaakt het publiek dan voor 45 minuten. En één ding hebben al hun nummers gemeen: je kunt ze zo meezingen, dus een feestje is alvast gegarandeerd. Maak je trouwens maar geen zorgen over Jan Smit. Zijn carrière loopt ook nog prima, al is het alleen maar als Topper. Als je de Volendamse zanger wilt boeken, mag je €14.000 neertellen. Alleen krijg je dan wel maar 30 minuten plezier.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: EasyBookings | Beeld: Peter Smulders

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP