lil klene

We weten allemaal wel dat Lil' Kleine een aardig gevulde bankrekening heeft. Vrijdagavond bleek dat maar weer toen de rapper tijdens The Voice of Holland onthulde hoeveel geld hij per dag uitgeeft. En dat is een behoorlijk groot bedrag kunnen we je vertellen.

Lil’ Kleine deed vrijdagavond mee aan '60 seconds', een onderdeel van The Voice of Holland, het talentenprogramma waarbij hij in de jury zit. Hierin kreeg hij een minuut de tijd om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Big spender

Tijdens het vragenvuur onthulde Jorik Scholten - want dat is de echte naam van Lil' Kleine - dat hij liever een duet zou willen zingen met Frank Sinatra dan met André Hazes Sr. en dat zijn allerduurste aankoop ooit zijn huis is. Nog niet heel spannend allemaal, totdat hem werd gevraagd hoeveel geld hij per dag uitgeeft. Zonder na te denken antwoordde Lil' Kleine: 'minimaal 300 euro'.

Hoewel het bekend is dat de rapper niet bepaald zuinig is op zijn verdiende geld (alleen al door het feit dat hij ooit briefjes van 500 euro verbrandde), is dat toch een flink bedrag om dagelijks uit te geven. Maar Scholten kan het zich zeker veroorloven, gezien hij ooit heeft gezegd ongeveer 60.000 euro per maand te verdienen.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Viva | Beeld: Peter Smulders