Het lijkt de plot van een spannende film met een verleidelijke femme fatale in de hoofdrol. Voor voormalig Derrick-ster Fritz Wepper is het echter de realiteit. Zijn naasten krijgen geen contact meer met hem nadat hij in stilte trouwde met een 33 jaar jongere actrice.

Tachtigste verjaardag

Deze week viert acteur Fritz Wepper, die roem vergaarde als rechercheur Harry Klein in de legendarische ‘krimi’ Derrick, zijn 80e verjaardag. Dit doet hij echter niet op de manier die zijn vrienden en geliefden voor hem hadden gewenst. De acteur is voor zijn intimi sinds zijn huwelijk met de 33 jaar jongere Susanne Kellermann namelijk bijna onbereikbaar! Inmiddels heeft een van hen aan de bel getrokken en een wat angstaanjagend beeld van de recente gang van zaken geschetst. Hierin speelt Fritz’ echtgenote Susanne een dubieuze hoofdrol. Zij keerde vrij plotseling terug in het leven van de tv-ster, die met Susanne – zelf ook actrice – een pikante geschiedenis achter de rug heeft. Haar naam sierde eerder namelijk al de Duitse krantenkoppen, maar dan als minnares van Fritz, die gewoon nog getrouwd was met Angela.

Noodlot

De acteur verliet haar in 2010 om verder te gaan met Susanne, met wie hij dochter Filippa kreeg. De Duitse showbizz stond dan ook behoorlijk op zijn kop toen Fritz en Susanne vier maanden na de geboorte van hun dochter bekendmaakten uit elkaar te gaan. En dat was niet het enige waar Fritz vriend en vijand mee verbaasde. Hij keerde vervolgens terug bij zijn vrouw Angela! En misschien waren zij en Fritz nu nog steeds samen geweest als het noodlot voor Angela niet had toegeslagen. Terwijl ze dacht aan de dood te zijn ontsnapt na een noodoperatie aan haar halsslagader die voor 99 procent was dichtgeslibd, ging het alsnog mis. Een maand na die operatie overleed Angela (76) aan een hersenbloeding.

DOOR MATTHIJS ALBERS | FOTO GETTYIMAGES

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.