Rogier Smit heeft bewogen weken achter de rug met een huwelijk dat op springen staat. Fans zijn bezorgd dat het de realityster allemaal te veel wordt. Een bizarre video baart velen zorgen... 

Rogier deelt beelden waarop hij zich uitkleedt voor een laptop. Als hij zijn laars uittrekt, snuift hij er nog even aan. Vervolgens typt de Paleis voor een Prikkie-ster iets op de laptop, waarna hij opstaat en zijn broek ook uit lijkt te trekken. Maar voordat hij zijn broek laat zakken stopt het filmpje. 

Article continues after the ad

'Raar filmpje'

Fans zijn bezorgd om Rogier na het zien van de video. Velen snappen niet wat hij met de beelden wilt zeggen. 'Gozer waar ben je mee bezig?', vraagt een volger zich af. 'Wat een raar filmpje.' Anderen denken dat hij wellicht een erotische carrière is begonnen. 'Wat ben je nou aan het doen? Webcam sex'en ofzo?' De vreemde video is inmiddels verwijderd. 

Huwelijksproblemen

Begin oktober werd bekend dat het huwelijk van Frank en Rogier in zwaar weer zou verkeren. 'Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen', zei Frank destijds in een interview met Privé. Bij die woorden bleef het toen niet. De twee waren zó klaar met elkaar dat Frank zijn spullen pakte en naar hun huis in Frankrijk ging, terwijl Rogier achterbleef in Den Haag.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.