Dat Chantal Janzen (41) een aardig deuntje kan zingen, was al bekend. Maar blijkbaar heeft ze haar muzikale talent ook doorgegeven aan haar twee zoontjes. Al moet Bobby nog wél even werken aan zijn inzet.

Want hoewel James flink zijn best doet op de piano, is de jongste zoon van de presentatrice er op een gegeven moment duidelijk klaar mee. 'Vanwege verschil van mening over inzet, is de vacature voor ‘gitarist van de band’ vlak na deze sessie vrijgekomen', is dan ook de conclusie van Chantal onder het aandoenlijke filmpje.

Article continues after the ad

Nieuwe band

Bekend Nederland ziet deze nieuwe muzikale samenstelling in ieder geval wel zitten. 'Wat een heerlijke band!', reageert acteur Patrick Martens. Presentator Viktor Brand kan niet anders dan lachende emoji's achterlaten onder dit schouwspel. Toch valt ook iets anders op, namelijk hóe goed James al kan pianospelen. 'Wat een talent heeft James zeg 🙌🏼 dat van Bobby komt nog wel 😂 misschien een blokfluit proberen 🤪', is te lezen.

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapt Janzen in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Chantal als moeder

In een interview in haar magazine doet James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. 'Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog', zegt hij in een gesprek met Chantal. 'De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.