Voor Wesley Sneijder breekt er een cruciale fase in zijn leven aan. Lukt het de oud-voetballer om zijn eerder aangekondigde echtscheiding met Yolanthe te voorkomen, of is hun breuk echt definitief? Lees in Story de laatste ontwikkelingen!

De grootste droom van Wesley Sneijder is niet fit worden en voor FC Utrecht gaan voetballen, zoals momenteel volop wordt gesuggereerd, maar om Yolanthe weer voor zich te winnen! De twee kondigden vorig jaar weliswaar hun echtscheiding aan, maar zijn officieel nog altijd niet gescheiden.

Terug naar Nederland

Vanwege de nijpende situatie in Los Angeles, waar het coronavirus zich opnieuw flink verspreidt, wordt Yolanthe wellicht gedwongen ook na de opnames van Just Say Yes in ons land te blijven. Dat heeft mede te maken met Xess Xava, die in oktober vijf jaar oud wordt en dan leerplichtig is. Omdat de scholen in de VS vanwege het coronavirus na de zomervakantie niet open dreigen te gaan en de overheid adviseert ‘alleen noodzakelijke reizen’ naar LA te maken, zal Xess Xava hoogstwaarschijnlijk in ons land naar school gaan. Zo niet, dan zal de leerplichtambtenaar ongetwijfeld ingrijpen. De kans is dus groot dat Xess vanaf het nieuwe schooljaar dat 31 augustus begint, dus nog vóór zijn vijfde verjaardag, naar school gaat, omdat je in ons land op je vierde naar school mag. Op die manier kan Xess Xava een volledig schooljaar volmaken en snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Hoe fijn is het dan om papa Wesley op rijafstand in de buurt te hebben... en in die van zijn moeder Yolanthe. De oud-voetballer zet de komende periode vol in op een verzoening met Yolanthe. ‘Ik geloof daarin,’ liet Wesley in zijn boek weten. ‘Het zal niet meer misgaan.’ In een reactie aan Story zegt Yolanthe’s manager Xenia Kasper namens haar: ‘De komende weken is Yolanthe in Nederland voor de opnames van Just Say Yes. Daar wil ik het bij laten.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.