Victoria Koblenko zit met een dilemma. Op Instagram vertelt ze dat haar zoontje Kiy op de crèche is gebeten door ander kindje. Ze weet nu niet wat ze moet doen en vraagt daarom haar volgers om advies.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

'Je kind is gebeten op de crèche. Ouders met ervaring, wat te doen?' Deze noodkreet plaatste Victoria op Instagram, in de hoop wat reacties binnen te krijgen van ouders die hetzelfde hebben meegemaakt.

Niet agressief

'Ik hoor verschillende geluiden. Bijten is op die leeftijd niet agressief, dus even laten gaan', gaat ze verder. Maar dat vindt Victoria toch best lastig. De gemoederen binnen de familie Koblenko lopen hoog op, geeft ze toe. In een reactie laat ze weten dat de crèche ook niet wil zeggen wie haar zoontje van bij twee heeft gebeten.

Advies

Advies krijgt ze genoeg. Binnen een uur heeft ze al bijna tweehonderd reacties. Bijna allemaal moeders die aangeven dat het de leeftijd van deze kinderen is en dat ze het inderdaad gewoon moet laten gaan. Ze bijten namelijk niet uit agressie. Je kunt je eigen kinderen spelenderwijs wel leren dat bijten niet mag. Blazen en aaien natuurlijk wel.

Moederhart

Bovendien heeft de crèche volgens een van de moeder als het goed is wel contact opgenomen met de ouders. 'Maar ze laten in het midden wie het gedaan heeft', reageert een moeder, die ook op een peuteropvang werkt. 'Dus vertrouw er maar gewoon op dat de leidsters er op de juiste manier mee om zijn gegaan. Maar ik kan begrijpen dat hier een moederhart gaat spreken. Je wilt niet dat iemand je kind pijn doet.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Eva Jinek heeft een aantal maanden heerlijk in alle rust kunnen genieten van het moederschap, maar langzaamaan wordt het tijd om het werkende leven weer op te pakken. De presentatrice heeft op Instagram bekendgemaakt wanneer zij weer op televisie te zien zal zijn met haar succesvolle talkshow Jinek.

Terug aan tafel

Op 1 januari neemt ze voor het eerst sinds 28 juli (waarna ze een week eerder dan gepland met verlof ging) weer plaats aan tafel in de talkshow. Het wordt haar eerste echte klus sinds de bevalling van zoontje Pax afgelopen september.

Emo op tv

Wel verscheen Eva tussentijds nog even in beeld toen zij in oktober in De Wereld Draait Door de Sonja Barend Award in ontvangst nam voor het beste tv-interview van het jaar. Hoewel ze zich probeerde in te houden, biggelden er wat tranen over haar wangen – een emobui die ze zelf toeschreef aan de hormonen en de nasleep van de zwangerschap.

Pauw en Jinek

Vanaf 1 januari moet Eva weer iedere werkdag op volle snelheid aan het werk. Haar vervanger Jeroen Pauw kan dan op een welverdiende lange vakantie. Hij en Eva wisselen elkaar af op de late avond op NPO1.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Roxeanne Hazes zit op een roze wolk sinds de geboorte van zoontje Fender. De zangeres is al behoorlijk gewend aan haar rol als moeder. Maar het moederschap is niet alleen maar rozengeur en maneschijn.

'Momtruth'

Roxeanne heeft een reeks hilarische foto's van haar zoontje gedeeld. Fender ligt op haar buik, maar houdt daarbij niet echt rekening met zijn moeder. Het gezicht van de BN'er wordt niet bepaald bespaard. 'Get a kid they said... it‘ll be fun they said,' grapt de zangeres. Haar volgers waarderen Roxeanne om haar eerlijkheid. 'Hahaha! #momtruth maar we kunnen er absoluut niet zonder,' reageert een volger. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders