Roxeanne Hazes heeft haar handen vol aan haar zoontje Fender. Het jochie zit in een lastige fase: hij zegt alleen maar 'nee'. En daar heeft haar opvoedmethode misschien wel iets mee te maken...

Nee is nee. Die methode hanteren de zangeres en haar verloofde Erik Zwennes. De regel slaat bijzonder goed aan. 'Nou, die ‘nee = nee’ methode zit er wel lekker in, aangezien we een papegaai in huis hebben,' schrijft Roxeanne bij een video waarin Fender zijn moeder nadoet. 'En het laatste beeld zegt precies hoe leuk hij me op dit moment vindt,' grapt ze.

Article continues after the ad

Bijzonder nummer

Roxeanne heeft onlangs het nummer Mama was een klootzak uitgebracht. De opvallende titel van het nummer is bedacht door Vjeze Fur. Voordat de twee begonnen met het schrijven van de nieuwe single, gaf Roxeanne aan dat het een liefdesverklaring moest worden aan haar zoon - dat ze hem wilde vertellen hoe haar leven door hem is veranderd. Fender Andrew Arnold Zwennes, zoals het jochie voluit heet, werd op 10 juli 2018 geboren.

Trouwen

Roxeanne wil dolgraag de eeuwige trouw beloven aan haar grote liefde Erik. Na een lange verloving lijkt het stel nu echt bezig te zijn met het plannen van de bruiloft. 'I’m going to marry my best friend,' schrijft de Hazestelg deze week op Instagram. Fans vermoeden dat de grote dag nu echt dichtbij is en dat de ceremonie misschien wel plaatsvindt in het mooie Portugal, waar ze op dit moment zijn.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.