Lil' Kleine zit met zijn gezin nog altijd vast in Dubai vanwege de coronacrisis. Zijn vakantie is inmiddels veranderd in een regelrechte ramp. "Ik heb de situatie onderschat", vertelt de 25-jarige aan 'Grazia'. "Voor ons is het ook een heel andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden."

De rapper vertrok samen met zoontje Lío en vriendin Jaimie Vaes naar Dubai om even te ontspannen. Het gezin stapte 12 maart in het vliegtuig in naar het luxe paradijs, maar begaven ze zich in een benarde situatie. "We hadden nooit verwacht dat alles zou sluiten. Er is niets te beleven: de restaurants zijn dicht, de stranden gesloten, en vanaf acht uur ’s avonds mag je hier de straat helemaal niet meer op", aldus Kleine.

Article continues after the ad

Toch vertrokken

Ondanks de berichten over het coronavirus besloot het stel tóch te vertrekken. En dat viel bij veel volgers in het verkeerde keelgat. Jaimie vertelt tijdens het interview de reden waarom zij toch vertrokken: "Jorik heeft het afgelopen jaar enorm hard gewerkt en we wilden gewoon even genieten met ons gezin." Toch geeft ze wel toe dat ze de situatie heeft onderschat: "Velen met mij, denk ik, vooral mensen van onze leeftijd. Mensen zien ons hier lekker in het zonnetje op een tropische plek, maar beseffen niet dat wij ook gewoon thuis moeten blijven (...) voor ons is het ook een heel andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden."

Koorts

Wel is het gezin in Dubai een stuk alerter geworden op het virus. "Lío heeft al een paar dagen koorts, dan ga je je toch zorgen maken", vertelt de bezorgde moeder aan het blad. "Ik heb vanmiddag dus voor de zekerheid de dokter gebeld, maar die stelde me gerust dat het erbij hoort, omdat zijn tandjes doorkomen." 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als je naar rechts kijkt, zie je links niks.

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.