De kleine van Jan Dulles gaat zijn vader achterna. De tweejarige James tokkelt al lekker op een gitaar. Iets wat de meisje in de buurt erg leuk vinden.

'Fee Kwakman in katzwijm voor jonge singer/songwriter', schrijft hij bij de foto waarop Fee en James samen op de bank zitten.

Article continues after the ad

Meisjes

'Zo gaat dat nou met muzikanten en meisjes. Daarom wilde ik dus vroeger ook zanger worden. Ik had het liefst daarbij ook gitarist willen zijn, dan gaat het twee keer zo snel met de meisjes, zoals je kunt zien op de foto', aldus Jan.

Fee 

De volgers van de zanger snappen Fee wel. 'Wat een gave foto. Ik begrijp Fee wel hoor, maar James lijkt te geconcentreerd te zijn om dit alles goed te beseffen.' En: 'Wat een lieve foto samen! En bloedserieus die knul, dat gaat goed komen, net als met pa. Die heeft zelfs zonder gitaar zijn moeder gestrikt', zijn nog maar een paar van de vele reacties.

Verlies

Jan Dulles zit in een moeilijke tijd op dit moment. Zo verloor hij onlangs zijn vader en zijn drie maanden oude dochtertje Donna. Hij probeert het leven na dit grote verlies weer op te pakken met zoontje James en zijn vriendin Caroline. 

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.