Dit jaar is Miss Montreal toegevoegd aan de line-up van Holland zingt Hazes. Maar als André Hazes en de blonde zangeres aan het oefenen zijn, is er iemand anders die de show steelt...

Er kan maar een de beste zijn

Het zoontje van André zit namelijk achter de piano en zingt daar de sterren van de hemel, dwars door Miss Montreal en zijn vader heen. Trotse moeder Monique filmt het geheel.

Article continues after the ad

De tekst gaat hieronder verder.

 

Bijzondere klik

Zangeres Sanne Hans doet dit jaar voor het eerst mee aan Holland zingt Hazes. Toen dit vorig jaar april bekend werd zei ze dat ze steeds meer van de muziek van André Hazes is gaan houden: ‘Door mijn duet met André Hazes tijdens de afgelopen editie van Vrienden van Amstel LIVE ben ik echt van Hazes gaan houden. Zo erg dat ik zelfs De Vlieger speel in mijn nieuwe theatershow’. Drie keer raden welk nummer André en Sanne in het filmpje aan het oefenen zijn.

André op zijn beurt vertelt op Instagram dat hij een bijzondere klik heeft met Miss Montreal. Dat schrijft de zanger bij een foto van de twee die hij op zijn social media kanaal plaatst.

Op 13 en 14 maart zijn de laatste Holland zingt Hazes-concerten voor 2020.

 

Bron: Instagram, Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.