In hun wereldhit Happy Xmas (War Is Over) uit 1972 zingen John Lennon en echtgenote Yoko Ono over vrede en liefde. De tekst sprak – en spreekt nog steeds – miljoenen mensen aan.

Johns zoon Julian (54), uit zijn eerste huwelijk met Cynthia Powell, kan de woorden echter niet hóren. Julian zegt dat vader John tijdens zijn jeugd onverschillig, drugsverslaafd én nauwelijks thuis was. En áls hij thuis was, dan was hij volgens Julian bepaald geen plezierig persoon om in de buurt te hebben. Toen John ervandoor ging met Yoko Ono en scheidde van Cynthia, liet de zanger volgens Julian jarenlang niets van zich horen. Hoewel ze later de band enigszins herstelden, heeft Julian zijn vader diens desinteresse in hem nooit vergeven. ‘Ik vond hem een hypocriet,’ zegt Julian in een interview met de Britse Telegraph. ‘Hij sprak over vrede en liefde maar dat kon hij nooit laten zien aan mensen die het meest voor hem hadden moeten betekenen: zijn vrouw en zijn zoon. Hoe kun je spreken over vrede en liefde terwijl je een in elkaar gestort gezin hebt? Geen communicatie, overspel, scheiding? Als je eerlijk tegenover jezelf bent, kun je dat niet. (...) Wanneer je een kind op de wereld zet, of het nu gepland is of een ongelukje, kun je er maar beter voor zorgen. Je móét er zijn. Je móét er tijd voor vrijmaken. Zo simpel is het.’ 

Dit artikel komt uit Story. Story 51 ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP

Over twee weken is het zover en kunnen we ein-de-lijk weer genieten van kersverse afleveringen van GTST. De makers van de populaire soap hebben ons onlangs al getrakteerd op een paar eerste beelden, maar komen nu met de langverwachte officiële trailer van het gloednieuwe seizoen.

Hoeveel slachtoffers zijn er gevallen? Wie zijn al die nieuwe mannen die naar Meerdijk verhuizen? Vragen, vragen en nog eens vragen. Maar binnenkort worden ze beantwoord, want het nieuwe seizoen van GTST staat eindelijk voor de deur.

Spanning en sensatie

De trailer die de soapmakers vandaag hebben gelanceerd, roept alleen wel nóg meer vragen op, dus we zullen nog even geduld moeten hebben voordat er meer duidelijk wordt. Eén ding is zeker: er belooft veel spanning en sensatie aan te komen in je dagelijkse 8-uurtje. Zo blijkt dat Rik twee maanden in slaap gehouden is en Lucas er na al die tijd van overtuigd is dat Nina niet meer terug gevonden wordt.

Nieuwe liefdes

Uit de beelden blijkt bovendien dat er vier nieuwe mannen naar Meerdijk verhuizen, tot dusver zouden dat er drie zijn. Wie zijn ze en wat komen ze doen? Het lijkt erop dat één van hen het hart van Lucas gaat veroveren, een andere lijkt de rebound van Aysen te worden. Weer een andere nieuwe man horen we tegen Kimberly de woorden ‘wel heel leuk om je weer te zien’ roepen, wat betekent dat zij dus al een verleden hebben. Zal haar relatie met Noud hieronder lijden? De laatste man – die tot nu toe nog verborgen was gehouden door de makers van GTST – lijkt Bing al te kennen, gezien hij vraagt waarom de man van Nina zo bang is dat ‘alle vuiligheid’ boven water komt.

Bekijk de spannende trailer hieronder. Het nieuwe seizoen van ‘Goede tijden, slechte tijden’ gaat vanaf maandag 3 september weer van start. Aftellen, maar!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Georgina Verbaan zit al meer dan twintig jaar in het acteervak. Of ze wat haar uiterlijk betreft in al die jaren ook twintig jaar ouder is geworden? Allesbehalve dat. Wij vinden de 38-jarige actrice er nog steeds uitzien als een jonge blom en al helemaal met dit nieuwe, ultrakorte kapsel.

Kort, kort, kort

Afgelopen voorjaar belandde ze al bij de kapper en liet ze haar lange lokken al inkorten tot schouderlengte. Dat korte beviel haar blijkbaar prima, want de bekende brunette plofte gisteren opnieuw in een kapperstoel om er nóg een randje af te halen. En het resultaat is kort, kort, kort. 'Moest ik nou een klein broekje, of een klein kapseltje?', grapt Georgina bij een Instagramfoto van haar nieuwe uiterlijk.

Boy-ish bob

De nieuwe haarlengte komt tot net over haar oren en bestempelen wij tot boy-ish bob. De nieuwe look is stoer, gedurfd, hip, eigenzinnig en bovenal verjongend. Zou jij zeggen dat de moeder van de 7-jarige Odilia volgend jaar de veertig jaar aantikt?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Flaironline.nl