Chantal Janzen en Linda de Mol zijn niet alleen tv-collega’s, ze hebben ook beiden, heel modern, een samengesteld gezin. Aan Story vertellen Chantals stiefdochter Esmée (28) en Linda’s zoon Julian (21) openhartig hoe het er bij hen thuis zoal aan toe gaat. 

Presentatrices Linda de Mol (54) en Chantal Janzen (40) zouden zussen kunnen zijn. De overeenkomsten tussen beide tv-sterren zijn zo groot, dat het bijna een wonder is dat ze geen familie zijn – al waren ze dat bijna wel geworden, toen Chantal een relatie had met Linda’s neef Johnny. Net als Chantal wordt ook Linda geroemd door haar familieleden, in het bijzonder haar 21-jarige zoon Julian, die ze kreeg in haar huwelijk met ex-partner Sander Vahle. 

Article continues after the ad

Johnny

Wanneer Julian in ’t Gooi te vinden is, gaat hij graag langs bij zijn neef Johnny de Mol en diens gezin in Blaricum. ‘Johnny is echt een van mijn allerbeste vrienden,’ zegt Julian tegen Story. ‘Maar ik denk niet dat ik heel erg op hem lijk, wat betreft zijn uitspattingen in het verleden. Mijn moeder is blij dat ik op dat gebied anders dan Johnny ben. Verder hebben we wel veel overeenkomsten. Mensen zeggen vaak dat we hetzelfde praten. Maar toen Johnny achttien was, deed hij andere dingen dan ik nu...’ Op de bruiloft van Johnny de Mol en zijn Anouk, vorig jaar in Portugal, gaven Julian en Jeroen een bijzonder optreden. ‘We hebben met z’n tweeën Willeke begeleid op de piano. Ze zong een aantal liedjes uit haar repertoire, erg leuk en mooi om te doen.’ Niet alleen Johnny en Anouk genoten enorm van dit optreden, ook de gasten raakten niet uitgepraat over de chemie tussen Julian en Jeroen.

Lees het hele interview in Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders