De zoon van Linda de Mol, Julian, kreeg 'heavy' opmerkingen over het huis van een klein miljoen dat zijn moeder voor hem kocht. "Dat was best heavy," geeft de 21-jarige student toe.

Bevoorrecht 

Dat de familie de Mol niet ieder dubbeltje drie keer hoeft om te draaien, mag duidelijk zijn. Linda vindt het daarom heel belangrijk dat haar kinderen weten dat ze het goed hebben. "Ze heeft altijd gezegd: Jullie wonen in een prachtig huis, hebben mooie spullen en komen op gave plekken. Daar hebben wij heel hard voor gewerkt, maar in de basis hebben jullie er niets voor hoeven doen," zegt Julian in een interview met het maandblad van zijn moeder. 

Vooroordelen

Toch heeft Julian negatieve reacties gekregen nadat bekend werd dat zijn moeder in 2016 een benedenwoning in Amsterdam had gekocht voor een klein miljoen. "Dat maakte wel het slechtste in mensen los. (...) Wat ik ook wel begrijp. Je kunt misschien gefrustreerd raken dat ik zo'n huis krijg zonder er iets voor te doen, alleen omdat ik toevallig in een bepaalde familie ben geboren," aldus Julian. Met uitzondering van de kritiek op het huis heeft hij verder nooit het gevoel gehad dat er vooroordelen over hem bestaan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders