Vijftien jaar geleden trouwde Sylvie Meis met (oud)voetballer Rafael van der Vaart in Heemskerk. Voor haar tweede huwelijk met kunstenaar Niclas Castello, dat afgelopen weekend plaatshad, heeft ze grootser uitgepakt: de Toscaanse kunstenaarsstad Florence was het decor van haar vierdaagse sprookjesbruiloft. Pijnlijk: haar ouders waren niet aanwezig bij het glamourhuwelijk.

De bruiloft van Sylvie Meis (42) en de Duitse kunstenaar Niclas Castello (42) werd afgelopen mei uitgesteld vanwege corona. Maar vorig weekend gaf Sylvie dan tóch haar lang gekoesterde jawoord aan Niclas in de tuin van het vijfsterrenhotel Villa Cora in Florence.

Onvoorwaardelijke liefde

Aan de arm van haar broer Daniël en diens echtgenoot Marcel Abbringh schreed Sylvie naar het altaar. Zoon Damián nam het de laatste meters over om zijn moeder officieel weg te geven aan Niclas en dat was voor beiden een emotioneel moment. De liefdevolle blikken tussen moeder en zoon zeiden meer dan duizend woorden: hun liefde is onvoorwaardelijk. In het verleden werd Sylvie vaak verweten dat Damián bij haar niet op de eerste plaats zou komen. Volgens criticasters was Sylvie vooral bezig met zichzelf én de vele mannen die de revue passeerden. En toen vertrok Damián onlangs ook nog naar Denemarken om bij zijn vader en diens nieuwe liefde Estavana Polman te gaan wonen. Maar dat de band tussen haar en Damián helemaal niet zo broos is als weleens wordt beweerd, bewezen de twee op Sylvie’s Grote Dag.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.