Na alle huwelijksperikelen ervaren Charly Luske (43) en Tanja Jess (55) de nodige emoties nu ze volop bezig zijn met de geslachtsverandering van hun 19-jarige zoon Billy, die sinds kort als Alice door het leven gaat. 

Billy nu Alice

Nadat onlangs bekend werd dat Charly Luske en Tanja Jess zich in een serieuze huwelijkscrisis bevinden, blijkt er meer te spelen binnen hun gezin: hun oudste zoon Billy heeft besloten verder als vrouw door het leven te gaan. ‘Ze draagt nu de naam Alice,’ vertelt Tanja in de nieuwe Story die vandaag verschijnt, met daarin ook een foto van Alice als jonge vrouw.

‘Kleine stapjes’

Tanja in Story over haar dochter Alice die eerst haar zoon was: ‘Ik wil haar organisch haar weg laten vinden. Het is een proces waarin ze kleine stapjes maakt. Veel verder willen we daar nu niet over uitweiden.’

Transgenderhoofdstad

Het gezin Luske, met naast Billy ook jongere broer Bobby, woont in Almere. Daar zal Alice zich intussen mogelijk extra thuis voelen: de groeigemeente werd in 2021 uitgeroepen tot ‘transgenderhoofdstad’ van Nederland. 

Article continues after the ad
 

 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele artikel over Alice in de nieuwe Story. Editie 22 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.