Zanger René le Blanc (52), bekend van het SBS6-programma Ik Geloof In Mij, wordt door zijn zoon Nicky (29) in weekblad Story beschuldigd van onder meer mishandeling van zijn moeder toen ze zwanger was, en vernieling van hun woning.

Nicky de Wit windt er geen doekjes om. Hij kan het moeilijk verkroppen dat zijn vader geregeld bejubeld wordt, maar zijn andere kant volgens hem onderbelicht blijft. Hij vertelt uitgebreid over de turbulente relatie die de zanger met Nicky’s moeder had. ‘René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.’

Aangifte

Ook zou de zanger volgens zijn zoon losse handjes hebben. ‘René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was,’ stelt hij in het interview. ‘Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan.’

Reactie René

Samen met zijn moeder heeft Nicky een en ander vastgelegd. Weekblad Story heeft daarin inzage gekregen. Ook de huisarts van zijn moeder is op enig moment betrokken geweest bij de explosieve gezinssituatie.

Article continues after the ad

Meer in de Story-editie die vandaag verschijnt. Daarin ook de reactie van René op de beschuldigingen van zijn zoon. Klik hier om de nieuwste Story te bestellen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.