Heel Nederland was in rep en roer toen de zonen van Beau van Erven Dorens hun entree maakten op het Televizier-Gala. Want wat waren de jongens groot geworden! 

In de nieuwste Linda.Man krijgen de tweeling Bram en Tijn (17), Bobbie (15) en Jan Arie (13) de kans om openhartig over hun vader te praten. En dat willen ze wel. Tijn laat los dat zijn vader liever mensen aanstuurt, dan zelf de rommel op te ruimen in huis. 'Beau ruimt ook wel op, maar hij is toch vooral de rest aan het aansturen; hij vertelt ons wanneer we moeten opruimen.' 

More content below the advertising

Overstap

Over het algemeen is Beau volgens zijn kerels dus heel relaxed als vader, maar tóch hebben zij ook wel iets meegekregen van de stress na zijn televisie-overstap. Bobbie biecht op: 'Ik merkte dat hij het lastig had in de periode dat hij van SBS naar RTL ging.' Helft van de tweeling Bram denkt dat ze ook meer meekrijgen omdat ze nu eenmaal wat ouder zijn geworden. Hij geeft dan ook aan dat papa Beau zijn uiterste best doet om werk en privé zoveel mogelijk gescheiden te houden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: ANP