Het liefdesverhaal van Rafael van der Vaart en Estavana Polman lijkt, op een huwelijksaanzoek na, compleet. Het gezin zit op een roze wolk sinds de geboorte van dochter Jesslynn en het is uitgerekend de fanpage van Estavana waarop nu een nieuwe foto van de kleine oogappel en grote broer Damián staat. En dat terwijl de handbalster normaal zo op haar privacy gesteld is.

Lees ook: Jesslynn maakt gezinsgeluk compleet

Nieuwe foto

Rafael, Estavana en hun families hebben ongetwijfeld al ontzettend veel foto's van de kleine meid gemaakt, maar delen die uiteraard niet uitgebreid op social media. Toch heeft de fanpage van Estavana nu een zoete foto in handen die nog niet eerder is verschenen. Het geluk straalt ervan af!

 

Article continues after the ad

Jesslynn

Vorige week vrijdag beviel Estavana van een kerngezond meisje dat ze samen met Raf de naam Jesslynn gaf. Bij de geboorte woog ze 2910 gram en was ze 47 centimeter lang. "Jesslynn estavana van der vaart!! We zijn zooo verliefd en zoo trots!! ik wil iedereen super bedanken voor alle felicitaties en berichtjes."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders