Het liefdesverhaal van Rafael van der Vaart en Estavana Polman lijkt, op een huwelijksaanzoek na, compleet. Het gezin zit op een roze wolk sinds de geboorte van dochter Jesslynn en het is uitgerekend de fanpage van Estavana waarop nu een nieuwe foto van de kleine oogappel en grote broer Damián staat. En dat terwijl de handbalster normaal zo op haar privacy gesteld is.

Lees ook: Jesslynn maakt gezinsgeluk compleet

Nieuwe foto

Rafael, Estavana en hun families hebben ongetwijfeld al ontzettend veel foto's van de kleine meid gemaakt, maar delen die uiteraard niet uitgebreid op social media. Toch heeft de fanpage van Estavana nu een zoete foto in handen die nog niet eerder is verschenen. Het geluk straalt ervan af!

 

Jesslynn

Vorige week vrijdag beviel Estavana van een kerngezond meisje dat ze samen met Raf de naam Jesslynn gaf. Bij de geboorte woog ze 2910 gram en was ze 47 centimeter lang. "Jesslynn estavana van der vaart!! We zijn zooo verliefd en zoo trots!! ik wil iedereen super bedanken voor alle felicitaties en berichtjes."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders